Planuri pentru Noul An


        Deoarece sfârșitul anului se apropie cu pași repezi, m-am gândit să vă povestesc care sunt planurile mele pentru viitor, în materie de citit. De obicei, citesc cam tot ce prind în mână, indifirent de gen, autor sau reputația cărții. Așa că nu am planuri pentru perioade extinse de timp. Vă voi povesti doar despre viitorul apropiat.

        Au fost două cărți pe care le-am primit cadou de Crăciun, de la niște scumpe prietene și nu am apucat încă să le citesc. Este vorba despre Inferno, de Dan Brown si Portretul lui Dorian Gray, de Oscar Wild. Despre cea de-a două am auzit multe lucruri bune și mulți mi-au recomandat-o. Gândul de a rămâne mereu tânăr, neatins de negura vremii sau a viciilor, cred că face oricui cu ochiul. Cât despre cel mai recent roman al lui Dan Brown, mor de nerăbdare să îl citesc. După cum spune și The Wall Street Journal, "Dan Brown este maestrul suspansului inteligent."



         Încă două titluri plănuite pentru 2016 sunt Chemarea Cucului, de Robert Galbraith (pseudonimul lui J. K. Rowling) și Cum am devenit expert în vânzări, de Frank Bettger. Vreau să le termin pe acestea înainte să pornesc în căutarea altelor. De asemenea, la sfârșitul anului trecut, am primit o provocare, dar de care am uitat complet cu timpul. Am decis ca în 2016 să îi acord mai multă atenție. Vă las mai jos imaginea, pentru cei interesați. Acestea fiind zise, vă urez un An Nou Fericit alături de cei dragi și cât mai multe cărți interesante de citit.



 An nou fericit și spor la citit,
Gio

2 comentarii:

  1. Si eu vreau sa citesc Portretul lui Dorian Grey. Sper sa-mi fac timp anul asta pentru ea :D
    Keep up the good work! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Îl găsești oricând la mine :*

    RăspundețiȘtergere